book cover

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2003.

Biotechnologia, Technologia żywności, Biotechnologia Komórka metody, Rolnictwo Modyfikowanie żywności metody, Rośliny Fermentacja genetyka, Przemysł spożywczy Surowce zwierzęce, Surowce roślinne, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 zm.
Volume
498 s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
579.67:663/664:577](075.8)
663/664
Object passwords
Biotechnologia
Technologia żywności
Biotechnologia Komórka metody
Rolnictwo Modyfikowanie żywności metody
Rośliny Fermentacja genetyka
Przemysł spożywczy Surowce zwierzęce
Surowce roślinne
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
020
%a 8320427835
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a 663/664
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Komórka %x metody
650
%a Rolnictwo%a Modyfikowanie żywności %x metody
650
%a Rośliny%a Fermentacja %x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy%a Surowce zwierzęce
650
%a Surowce roślinne
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68

Available items

1.
Accession: 024872
Signature: 66/68
Status: Checked in

Most often borrowed